Marinović očekuje trijumf i u Bijeljini

Trener Zrinjskog

Marinović očekuje trijumf i u Bijeljini

M. Maksimović

Mini pripreme u Međugorju u kojima je akcenat bio na oporavku od napornih 11 kola i evropskih mečeva, trener Zrinjskog Vinko marinović iskazao je zadovoljstvo. 

Zrinjski je ranije ostvario ugodnih osam bodova viška u odnosu na pratioce, pa s mnogo samopouzdanja i u odličnoj atmosferi dočekuje nastavak sezone. U međuvremenu Plemići su odigrali i prijateljsku utakmicu protiv Hajduka u Splitu u kojoj su poraženi s 2:0, iako je igra dobrim dijelom utakmice bila zadovoljavajuća, s izuzetkom prvih pola sata.

“Dok smo se snašli, domaćin je već imao sigurnih 2:0. U nastavku smo uspjeli napraviti nekoliko prilika za pogodak koje nažalost nisu realizovane. Na kraju nisam nezadovoljan, iako nije lijep osjećaj kada izgubi”, rekao je trener Zrinjskog”, rekao je trener Vinko Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je veliki optimista i pred narednu utakmicu u kojoj će lider na tabeli gostovati kod Radnika u Bijeljini.

“Respektujemo domaćina, ali isto tako želimo i u Bijeljini upisati bodove. Radnik I pod vodstvom novog trenera igra vrlo dobro, u vrhu su tabele, ali mi gledamo sebe i svoju formu. Ako ponovimo izdanje iz prošlog kola u Travniku, uvjeren sam da ćemo pobijediti”, dodao je Marinović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi