Da li se slažete?

Ronaldo nema dilemu ko je najbolji na svijetu

Cristiano Ronaldo je izjavio da sebe smatra najboljim fudbalerom na svijetu. 

Portugalski reprezentativac je nakon osvajanja Lige šampiona i Evropskog prvenstva još jednom iznio visoko, po mnogima i narcisoidno, mišljenje koje ima o sebi uz napomenu da je uvijek motivisan. 

"U mojoj glavi, ja sam najbolji na svijetu. I svakog dana radim sa ambicijom da budem najjači. Na ostalima je da mi sude. Uvijek pokušavam da napredujem. Veoma sam motivisan i čvrsto vjerujem da je to ključ mog uspjeha na terenu", izjavio je Ronaldo koji osjeća da je blizu stare forme.

"Pretrpio sam ozbiljnu povredu u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj. Propustio sam dva i po mjeseca, ali sada se osjećam dobro", istakao je fudbaler Reala. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.