Ambiciozno...

Znate li šta Pique želi biti kada završi karijeru?

Defanzivac Barcelone Gerard Pique već duži niz godina čini okosnicu katalonskog tima i polako prerasta u živu legendu kluba sa Nou Campa.

U intervjuu za katalonsku televiziju, Pique je govorio o svojim planovima u budućnosti i otkrio je da najozbiljnije planira da postane predsjednik katalonskog kluba.

"Zaista se ne vidim u ulozi trenera jer mislim da u tome nikada ne bih uživao. Čak sam siguran da u trenerskom poslu ne bih bio uspješan. Zato se jednog dana vidim u predsjedničkoj fotelji Barcelone", započeo je ambiciozni Pique, koji je potom dodao:

"To je posao koji bi mi odgovarao, jer bih sigurno bio uspješan u tome. Za mene je to logičan korak nakon završetka karijere".

Pique je sa Barcelonom osvojio šest titula u Primeri, tri Lige prvaka i četiri Kupa kralja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.