Pique: Bilo je teško, Van Gaal me je uništio
FOTO: EPA

Prisjetio se prošlosti

Pique: Bilo je teško, Van Gaal me je uništio

Španski defanzivac Gerard Pique (29) ne pamti po dobrom saradnju sa Louisom Van Gaalom.

Za vrijeme Van Gaalove ere u katalonskom klubu Pique je bio otpisan i 2004. godine je prešao u Manchester United, a u Barcelonu se vratio četiri godine kasnije i u međuvremenu je postao neizostavan član prve postave.

"Van Gaal me gurao, bacao na pod, govorio da nisam dovoljno dobar da budem igrač Barcelone. Uništio me je. U Barceloni nismo trenirali u teretani prije 18. godine. Bilo je veoma teško", prisjetio se Pique. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Barcelonu je Pique od svog povratka odigrao preko 300 utakmica u svim takmičenjima i pomogao klubu da se domogne brojnih trofeja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi