Bura u Barceloni: Igrač izdao Enriquea
FOTO: EPA

Traži se krtica

Bura u Barceloni: Igrač izdao Enriquea

Ovih dana u Barceloni je poprilično nemirno.

U posljednjem desetljeću katalonski klub ne pamti lošiji početak sezone. Na tabeli Barcelona se nalazi tek na četvroj poziciji, međutim ono što trenera više muči je svakako "krtica" u svlačionici. 

Trener Luis Enrique je poludio kada je vidio da su mu taktičke bilješke pred duel sa Borussijom M'Gladbach u Ligi prvaka završile na novinskim stranicama, a jasno je da "curi" iz svlačionice. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Enrique je počeo otvoreni lov na krticu, ali je malo vjerovatno da će taj lov biti uspješan. Osjeća se izdanim i potraga za krticom, kojoj je posvetio puno vremena, koči ga u obavljanju drugih poslova", piše Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi