Kraljevi vode u Sevilli

Realova akcija iz snova za potpuni krah Betisa

Edmir Škorić

Nogometaši Real Madrida doslovno uništavaju Betis na Benito Villamarinu u Sevilli.

Real Madrid je u prvih 45 minuta na 'nezgodnom' gostovanju u Sevilli zabio čak četiri gola, a mogao je bar još dva ili tri.

Varane je u četvrtoj pogodio za 1:0, a u 31. minuti Benzema je strijelac, da bi Marcelo u 39. iz voleja povisio na 3:0, mada je jako moguće da se Brazilac našao u ofsajdu.

A najljepši dio utakmice desio se u 45. minuti. Real je krenuo u kontru, na kraju Ronaldo do Pepea, ovaj nesebično za Isca, koji trese mreže očajnih domaćina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je imao jedan promašaj i bilo bi jako neobično da nakon svega, u ovako visokoj pobjedi Reala, a ko zna kakva će biti na kraju, Ronaldo ne postigne nijedan pogodak.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.