Široki gostuje Slobodi

Ćorić: Na Tušnju bih zadovoljan bio i s remijem

M. Maksimović

Fudbaleri Širokog Brijega u osmini finala Kupa naše zemlje za protivnika su dobili tim Slobode. 

Prvi meč na programu je sutra na stadionu Tušanj, a novi trener Širokobriježana Denis Ćorić pred polazak za Tuzlu zračio je optimizmom, najavljujući još jednu pobjedu na gostujućem terenu. 

“Atmosfera je nakon pobjede nad Vitezom mnogo bolja, pa s pravom očekujemo pozitivan rezultat i u Tuzli. Pred nama je tvrda utakmica u kojoj bi zadovoljan bio i s neriješenim rezultatom”, kazao je Ćorić.

Trener Širokog Brijega bez obzira na ishod utakmice u Tuzli smatra da će odluka o putniku u narednu rundu takmičenja pasti u Širokom Brijegu. 

“Ekipe se dobro poznaju, pa ni sutra, kao ni u Širokom Brijegu neće i ne može biti iznenađenja. Sutrašnji meč samo je prvo poluvrijeme i smatram da će konačni pobjednik biti odlučen na našem stadionu”, dodao je.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ćorić je potvrdio i da će na Tušnju u odnosu na gostovanje u Vitezu biti određenih promjena u timu. Zbog isljučenja na pomenutoj utakmici sutra neće igrati kapiten Wagner, dok su svi preostali igrači u kombinaciji za meč.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.