United jučer teško poražen u Londonu

Tužno lice Sir Alexa Fergusona sve govori

Endin Čaušević

Manchester United je jučer doživio težak poraz na gostovanju protiv Chelseaja sa 4:0.

Crveni đavoli su odigali najslabiji meč u dosadašnjem dijelu sezone, a Stamford Bridge su napustili sa četiri gola u svojoj mreži. Jučerašnji meč pratio je i legendarni Sir Alex Ferguson koji nije mogao sakriti svoje razočarenje zbog novog poraza Manchester Uniteda.

Navijači Uniteda danas su na društvenim mrežama kritikovali taktiku Josa Mourinha, a većina njih poručila je Fergusonu da se treba vratiti na trenersko mjesto ovog kluba. Od odlaska škotskog stručnjaka United nikako da se vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala.

Kamere su pred sami kraj utakmice uspjele snimiti nekadašnjeg trenera Crvenih đavola, a on je izgledao daleko od zadovoljnog predstavom Manchester Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.