Mourinho ni ne zna koliko mu je Mata bitan

United osvaja bodove kad Španac igra

Mourinho ni ne zna koliko mu je Mata bitan

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su pretrpjeli težak poraz na gostovanju od Chelseaja (4:0) u okviru 9. kola Premiershipa.

Portugalski stručnjak Jose Mourinho nakon nešto manje od godinu dana vratio se na Stamford Bridge, ali ovaj put kao trener ljutog rivala Manchester Uniteda. Plavci nisu imali milosti prema svom nekadašnjem treneru, te su odlučili da pokažu svu svoju snagu u sinoćnjoj utakmici.

Navijači Manchester Uniteda nakon utakmice bili su nezadovoljni početnim sastavom za koji se Mourinho odlučio na ovoj utakmici. Između ostalih, portugalski stručnjak na klupi je ostavio Juana Matu koji je ove sezone jedan od najboljih igrača ove ekipe.

To pokazuje i statistika, naime, Crveni đavoli su kada je Mata bio u prvoj postavi osvojili 13 od mogućih 15 bodova, dok u slučaju kada Mata nije počinjao meč osvojili su samo jedan bod od mogućih 12.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi