FOTO: EPA

"Spreman sam preuzeti Inter"

U Interu razmišljaju o bivšem treneru Hajduka

Treći uzastopni poraz Intera u Seriji A rezultirao je špekulacijama da bi Frank de Boer mogao dobiti otkaz. 

Inter igra ispod nivoa i čini se da je holandski trener izgubio povjerenje, a od presudnog značaja za njegov posao će biti utakmica protiv Torina. Ukoliko Inter ne ostvari pobjedu, De Boer će i definitivno biti bivši. 

U italijanskoj javnosti se sve više špekuliše o tome ko bi mogao preuzeti Inter ako De Boer spakuje kofere. Među potencijalnim kandidatima se pominje i ime Laurenta Blanca, a u Interu su navodno zainteresovani i za usluge Edoarda Reje koji je trenutno bez angažmana. 

"Znam da se moje ime dovodi u vezu s Interom. Očigledno je da moji rezultati nisu prošli nezapaženo, kao i činjenica da imam iskustva da preuzmem klub usred sezone. Moram naglasiti da dosad nije bilo poziva konkretnog, ali sam svakako spreman da preuzmem klub kao što je Inter", kazao je Reja. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Reja je u trenerskoj karijeri imao priliku voditi Hajduk, a najveći trag je ostavio u Italiji gdje je trenirao Atalantu, Lazio, Napoli, Cagliari, Cataniju, Genou...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.