FOTO: EPA

Vraća se u formu

Marcelo: Ronaldo je bio ljut na sebe

Brazilski fudbaler Marcelo priznao je da je njegov saigrač Cristiano Ronaldo posljednjih sedmica bio nervozan. 

Ronaldo je u proteklom periodu bio u golgeterskoj krizi i do utakmice protiv Deportivo Alavesa je postigao samo jedan gol na pet utakmica, međutim za vikend je proradio ostvarivši hat-trick. 

"Nakon utakmice Ronaldo je bio sretan zbog tri gola, ali još sretniji jer smo na kraju ostvarili pobjedu i upisali nova tri boda. Bio je ljut na sebe jer on živi za golove", izjavio je Marcelo za španske medije. 

Koliko je važan Ronaldov povratak u golgetersku formu svjestan je i Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek je lakše kada Cristiano postiže golove, a još bolje kada postigne tri. On priča na terenu, pokazao je strpljenje. Dokazao je da naporan rad donosi rezultat", riječi su trenera Real Madrida.

Nakon 10. kola Real Madrid je i dalje vodeći u Španiji sa dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Barcelonu. Na diobi trećeg mjesta su Atletico i Sevilla.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.