Barca poražena od Cityja

Suarez: Nema razloga za paniku

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć poražena na Etihadu od Manchester Cityja sa 3:1 u meču 4. kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonska ekipa je golom Lionela Messija stigla do prednosti, ali su igrači Cityja do kraja utakmice uspjeli da naprave preokret i dođu do pobjede. Barcelona je u drugom poluvremenu bila neprepoznatljiva, ali Luis Suarez tvrdi da nema razloga za paniku.

"Nema razloga za paniku jer je sudbina još uvijek u našim rukama. Moramo slaviti u preostale dvije utakmice ako želimo biti prvi u grupi. Bili smo odlični u prvom poluvremenu i morali smo iskoristiti naše prilie. Iznenađujući pogodak dao je igračima Cityja samopouzdanje i mora se priznati da su u drugom dijelu bili dosta bolji", rekao je Suarez.

Do kraja grupne faze Lige prvaka ostala su još dva kola, Barceloni je potrebna još jedna pobjeda kako bi osigurali plasman u drugi krug. Kataloncima su ostali još duel protiv Celtica i Borussije Monchengladbach.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.