Darmian komentarisao špekulacije

"Pročitao sam da me Mourinho želi otjerati, ali ne vjerujem"

Posljednjih nekoliko dana se mnogo priča o spisku fudbalera na koje Mourinho više neće računati i koje namjerava 'otjerati' sa Old Trafforda.

Među njima se nalazi i ime Mattea Darmiana, italijanskog reprezentativca koji je u razgvoru za Sky Italia govorio o špekulacijama koje smatra neistinitim.

"Pročitao sam vijesti da me Mourinho želi otjerati, ali ne vjerujem da je to istina. Ne želim time da se opterećujem. Moje je da se trudim i da nastavim vrijedno raditi, a trenerova je posljednja. Ima još mnogo do prelaznog roka i nije vrijeme da sada o tome mislim", poručio je Darmian.

Matteo Darmian se povezuje sa povratkom u Seriju A, a za njega je navodno ozbiljno zainteresovan Inter.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.