Engleski mediji: Mourinho će otjerati još dvojicu igrača

Shaw i Smalling napuštaju United?

Engleski mediji: Mourinho će otjerati još dvojicu igrača

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho napravio je dosta promjena od dolaska na klupu Manchester Uniteda.

Mourinho je ovog ljeta stigao na Old Trafford, te je odmah postalo jasno da će Portugalac napraviti velike promjene u ekipi. Sky Sports danas je prenio da Schweinsteiger nije jedini igrač kojeg Mourinho pokušava "otjerati" iz Manchester Uniteda. Navodno, na njegovoj listi nalaze se još dvojica igrača.

Kako piše Sky Sports, Mourinho je odlučan da u januaru pokuša prodati Chrisa Smallinga i Lukea Shawa jer nije zadovoljan njihovim igrama. Ovo ne bi bio prvi put da Mourinho pravi drastične promjene u ekipi, te da se odriče važnih igrača.

Pored ovog dvojca gotovo je sigurno da će Schweinseiger napustiti United ove zime, a špekuliše se da bi novi klub mogao potražiti i Mkhitaryan. Ipak, mnogo toga će biti poznato u januarskom prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi