Trener Slobode pred meč sa Zrinjskim

Jagodić: U goste nam dolazi najbolji tim u BiH

Sloboda će u subotu na Tušnju dočekati Zrinjski, što će biti i derbi 16. kola Premijer lige BiH.

Na press konferenciji pred utakmicu sa aktuelnim šampionom i liderom na tabeli govorili su trener Slobode Vlado Jagodić i fudbaler ovog tima Nemanja Stjepanović.

"Iskreno govoreći, u goste nam dolazi najbolja i najkvalitetnija ekipa u Premijer ligi BiH. Osim što je Zrinjski vodeći na tabeli postigao je i najviše pogodaka, a istovremeno primio najmanje. Dobro poznajem ekipu i trenera Zrinjskog s kojim sam zajedno igrao i mislim da imamo šansu da napravimo dobar rezultat", započeo je Jagodić, te dodao:

"Mnogo će nam značiti i podrška sa tribina. Vjerujem da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta i da će atmosfera biti dobra. Skoro sam siguran da meč neće biti okončan bez golova. Sloboda trenutno nema igru kakvu ja želim i preferiram, ali to će doći s vremenom. Sada je najvažnije da ostvarujemo dobre rezultate".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pripreme smo dobro iskoristili da se osvježimo i Zrinjski ćemo dočekati spremni. Samopouzdanja nam je manjka, želimo obradoati naše navijače na stadionu", rekao je Stjepanović.

Utakmica Slobode i Zrinjskog igra se u subotu s početkom u 13 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.