Stojanović: Jagodić je posložio Slobodu, neće biti lako

Fudbaler Zrinjskog pred derbi 16. kola

Stojanović: Jagodić je posložio Slobodu, neće biti lako

M. Maksimović

Derbi narednog kola na stadionu Tušanj odigrat će Sloboda i Zrinjski. 

Ulogu blagog favorita imat će tim Vinka Marinovića, a optimističan pred put u Tuzlu je i iskusni Danijel Stojanović. On smatra da je Sloboda danas dosta bolji tim nego prije mjesec dana.

“Sloboda se pod palicom Vlade Jagodića uspjela posložiti nakon turbulentnog razdoblja. Ne postižu, niti primaju mnogo golova, tako da očekujem tvrdu utakmicu. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, a tako će biti i u Tuzli”, najavio je Stojanović.

U timu Vlade Jagodića očekivano je izdvojio jedno ime.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“To je svakako Sulejman Krpić koji koristi prilike i poluprilike. Imaju i opasna krila, oni su inače opasna ekipa i po meni siguran učesnik Lige za prvaka. Naš cilj s druge strane je prikupiti što više bodova, što više se odlijepiti da nam bilo lakše na proljeće. Ekipe se uvijek za vrijeme zimske pauze konsoliduju pa je bolje imati što veću zalihu”, dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi