Igrao bez straha

Gojak o golu Lyona: Baš me grč uhvatio u nozi

Dinamo je sinoć u okviru 5. kola Lige prvaka odigrao 'muški' protiv Lyona, ali i ovoga puta je izostao rezultat. 

Hrvatski klub je protiv Lyona nastupio u nikad mlađem sastavu i izgledao je veoma dobro, sve do 72. minute kada je Rafael po desnoj strani pobjegao Gojaku i dodao do Lacazettea koji zabija za pobjedu u Zagrebu.

Najveće iznenađenje u sastavu Dinama bio je upravo Gojak (19). Mladi bh. reprezentativac je u igru ušao bez straha, centimetri su ga dijelili od gola, ali na kraju je u hrvatskoj javnosti ocijenjen kao tragičar Dinamovog poraza. 

"Žao mi je što sam promašio glavom veliku priliku, baš šteta, to sam morao zabiti. Ja krivac za Lyonov gol? A šta da kažem, baš me u tim trenucima uhvatio grč u nozi, pa mi je Rafael uspio pobjeći", kazao je Gojak.

Gol koji je postigao Lyon pogledajte u videozapisu. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.