Traži novi klub

Hoffenheim nije zainteresovan, Salihović ponuđen drugoligašu

  Bivši bh. reprezentativac Sejad Salihović postao je slobodan igrač nakon što se razišao sa Beijing Rehneom. 

Salihović je u Kini proveo jednu godinu, a danas kada je u potrazi za novim klubom sve više se špekuliše o njegovoj narednoj destinaciji u karijeri. Kao jedna od opcija se spominje i povratak u bivši klub Hoffenheim. 

"Ne vjerujem da ćemo ove sezone angažovati Salihovića jer na njegovoj poziciji već imamo neke igrače. Ipak, radovao bih se ukoliko bi se u budućnosti u klubu našlo mjesta za njega. Njemu su vrata uvijek otvorena", izjavio je sadašnji sportski direktor kluba Alexander Rosen.

S druge strane, engleski portal Hitc.com je preporučio Salihovića drugoligašu Nottingham Forestu koji je u potrazi za kvalitetnim veznim fudbalerom. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.