'Ako želiš, možeš dobiti broj sportskog direktora'

Sarri nakon meča protiv Intera poslao poruku Balotelliju

Fudbaleri Napolija sinoć su na otvaranju 15. kola Serije A slavili pobjedu protiv Intera sa visokih 3:0.

Oduševljen igrom Napolitanaca bio je napadač Nice Mario Balotelli koji je tokom uttakmice posvetio nekoliko tweetova fudbalerima Napolija. "Wow, kakav gola Napolija", i " Napolijevi igrači? Maaaammaaaa mia.", pisao je Balotelli tokom meča.

Trener Napolija Maurizio Sarri imao je poruku za Maria poslije utakmice.

"Lijepo je živjeti u Nici, ali lijepo je i u Napulju. Ovisi o njemu. Mario je fudbaler koji svojim karakteristikama može pomoći svakoj ekipi. A kada ne pomaže, to je njegova krivica. Ja se ne miješam u prijelazni rok, ali ako on želi mogu mu proslijediti broj Napolijevog sportskog direktora", rekao je Sarri.

Podsjetimo da je Balotelli u italijanskoj Seriji A nosio dresove Intera i Milana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.