Kalinić o interesu velikana: To su samo glasine

Ostaje u Fiorentini

Kalinić o interesu velikana: To su samo glasine

Italijanski mediji već dugo povezuju Nikolu Kalinića sa prelaskom u Napoli. 

Tim iz Napulja je u potrazi za kvalitetnim napadačem nakon što se povrijedio Milik, a kao idealna zamjena je označen upravo hrvatski reprezentativac koji pruža prilično dobre partije za Fiorentinu.

"To su bile samo glasine, ništa konkretno se ne događa po pitanju transfera u Napoli. Imam ugovor na tri godine sa Fiorentinom i ja na to gledam kao da sam tek stigao i imam još dugi put ispred sebe u ljubičastom dresu", kazao je Kalinić i potom dodao:

"Zadovoljan sam svojim izvedbama ove sezone, a i moja porodica uživa u Firenci. Ne vidim razlog zbog kojeg da idem", podvukao je Kalinić. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Kalinić je u svim takmičenja zabio deset pogodaka i upisao dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi