Fudbaler Širokog Brijega

Menalo: Lijepo bi bilo na pauzu otići s pobjedom

M. Maksimović

Pobjeda nad Mladosti nameće se kao imperativ fudbalerima Širokog Brijega koji su blizu Lige za prvaka, ali i koji nikako da zakorače među prvih šest.

Jasno je da Širokobriježani neće prezimiti na poziciji koju priželjkuju, ali u ovom klubu nisu klonuli duhom. Da bi se o Ligi šest nastavilo razmišljati potrebno je prije svega pobijediti Mladost.

“Liga šest je prioritet, tako da mi moramo pobijediti. Trijumf nad Mladosti popravit će ukupan dojam na jesen, ali i ostaviti nas u korak s Ligom šest. Lijepo bi bilo kada bismo na pauzu otišli s pobjedom“, izjavio je mladi Luka Menalo.

Širokobriježani koji su se nedavno razišli s Ivanom Crnovom, danas će biti oslabljeni neigranjem Dine Ćorića, Ivana Sesara i Borisa Pandže koji su u Krupi u prošlom kolu zaradili treći žuti karton.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.