Ćorić: Mladost je tim za respekt

Trener Širokog pred 18. kolo

Ćorić: Mladost je tim za respekt

M. Maksimović

Bez obzira na poraz koji je usporio tim Širokog Brijega na putu do Lige šest, Denis Ćorić nije klonuo duhom. Trener Širokog Brijega vjeruje da njegov tim do kraja prvog dijela šampionata može uhvatiti jednom od prvih šest mjesta na tabeli.

“U igri je još petnaest bodova, pa sam siguran da ćemo se boriti do kraja za mjesto u Ligi šest. Za ostvarenje cilja će nam trebati i malo sreće, pošto sve ekipe koje su trenutno iznad iznad nas igraju dobro. Radnik, Krupa i Sloboda su se stabilizovali, i sigurno je da neće nam biti lako”, izjavio je Ćorić.

Prvi naredni test Širokobriježana je susret sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja u nedjelju na stadionu Pecara,

“Bez obzira na poraz u Krupi, Mladost dočekujemo prepuni samopouzdanja. Igrači s nestrpljenjem čekaju utakmicu protiv Mladosti, koja je danas ekipe za respekt. Kvalitetni su u napadu, u odbrani su dosta dobili dolaskom Laštre koji je bio kod nas, dok je trener Musemić sve to dobro posložio, što se vidjelo protiv Olimpica”, rekao je Ćorić koji ovog puta na raspolaganju neće imati Sesara, Ćorića i Pandžu, dok je Ivan Crnov danas obznanio razlaz sa klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Crnov ima ponudu iz inostranstva, a osim toga ovdje se nije pronašao. Ljudi u klubu su procjenili da nije dao ono što je trebao dati, i nije bilo drugog izlaza”, rekao je Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi