Tvrde turski mediji

Velikan sprema ponudu za Bajića

Brojni turski mediji prenijeli su danas informaciju da je Galatasaray 'bacio oko' na Riada Bajića. 

Nekadašnji napadač Željezničara ove sezone briljira u dresu Konyaspora i trenutno je prvi strijelac turske Superlige sa osam postignutih golova, a to navodno nije promaklo ni tamošnjem velikanu Galatasarayu.

Čelnici Galatasaraya će navodno tokom zimske pauze održati pregovore sa Konyasporom po pitanju Bajićevog transfera, a navodno su za dovođenje spremni ponuditi norveškog fudbalera Martina Linnesa i dva miliona eura. 

Koliko u ovim glasinama ima istine, pokazat će vrijeme, ali je jasno da se Bajić neće dugo zadržati u Konyasporu ukoliko nastavi ovako.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.