Donio Konyasporu bod

Prvi strijelac lige: Novi gol fantastičnog Bajića

Konyaspor i Osmanlispor su večeras odigrali posljednji meč 12. kola turske Super lige koji je okončan rezultatom 1:1.

Od prve minute su u ekipi Konyaspora zaigrala sva tri bh. fudbalera, a junak je ponovo bio Riad Bajić koji je golom u 88. minuti donio bod svojoj ekipi.

Osmanlispor je do vodstva od 1:0 stigao u 16. minuti preko Regettina, da bi potencijalni reprezentativac BiH dvije minute prije kraja zabio za 1:1 što je bio i konačan rezultat ovog susreta.

Vrijedi istaći da je za sjajnog Bajića ovo bio već sedmi pogodak u sezoni i da se bivši napadač Željezničara ponovo poravnao sa Tosunom i Traoreom na prvom mjestu liste strijelaca turske Super lige.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bajić i Hadžiahmetović su odigrali svih 90 minuta za Konyaspor, dok je Milošević iz igre izašao u 84. minuti. Avdija Vršajević nije dobijao priliku za igru u timu Osmanlispora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi