James ide u Juventus?

Zidane: Ne želim da odgovorim na to pitanje

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda remizirali su na gostovanju protiv Barcelone (1:1) u okviru 14. kola španske La Lige.

I na ovom meču nije bilo Jamesa Rodrigueza, te se ponovo počelo špekulisati da bi Kolumbijac mogao napustiti kraljevski klub. Italijanski mediji prenijeli su da će James napustiti Real i karijeru nastaviti u redovima Juventusa. 

"Ne želim da odgovorim na to pitanje da li će James negdje ići ili ne jer su to sada nagađanja. On je važan igrač i ja želim da više igra. Sada je ponovo počeo trenirati maksimalno i sigurno će se brzo vratiti na teren. On je igrač Reala", rekao je Zidane.

James je u dosadašnjem dijelu sezone počeo samo tri utakmice od prve minute i nije krio svoje nezadovoljstvo zbog minutaže. Ipak, mnogo više stvari oko njegovog navodnog odlaska bit će jasno u zimskom prelaznom roku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.