Ashley Young tvrdi

"Ja, Bailly, Rooney i Ibra imamo posebna mjesta"

Midhat Šljivak

Četvorica fudbalera Manchester Uniteda imaju poseba mjesta u svlačionici kluba.

Ovo je otkrio Ashley Young, koji je otkrio da je on među odabranim, a saopćio je i imena ostalih koji sjede u posebnom dijelu svlačionice.

"Trenutno su pored mene tu još Eric Bailly, Wayne Rooney i Ibra. Svi gledaju u nas i pitaju se šta se dešava. Mislim da je to jer imamo mjesta za punjenje telefona i da svi žele da napune baterije prije nego što krenu na put", istakao je Young.

Iako sjedi u povlaštenom dijelu Young u posljednje vrijeme ne dobija mnogo šanse za igru kod Josea Mourinha, pa često utakmice gleda s tribina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.