Mkhitaryan: Mourino nije kriv što nisam igrao

Iznenadio navijače izjavom

Mkhitaryan: Mourino nije kriv što nisam igrao

Endin Čaušević

Henrikh Mkhitaryan ovog ljeta stigao je u Manchester United kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund.

Mkhitaryan je na Old Trafford stigao nekoliko dana nakon Zlatana Ibrahimovića, te je najavljen kao veliko pojačanje. U pripremnim utakmicama bio je u početnom sastavu Crvenih đavola, te je odigrao nekoliko mečeva na otvaranju sezone.

Ipak, nakon toga Jose Mourinho je jednostavno odlučio da mu Mkhitaryan ne treba, te je ovaj igrač nekoliko utakmica posmatrao s tribina. Međutim, portugalski stručnjak je u posljednjih nekoliko mečeva ponovo odlučio dati šansu Mkitaryanu koju je on iskoristio.

Navijači Manchester Uniteda bili su iznenađeni danas kada je ovaj igrač izjavio da Mourinho nije kriv što nije igrao, te da je sve bila njegova krivica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikad nisam imao loš odnos s Mourinhom i nikada nije bilo problem u njemu već u meni. Razumijem da sam loše počeo sezonu i zbog toga nisam zaslužio da igram. Odlučio sam da iskoristim svaku priliku, te da dokažem svima da zaslužujem biti tu", rekao je Mkhitaryan.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi