Pixsell

Tvrde mediji u Hrvatskoj

Petev gubi strpljenje: Hodžić napušta Dinamo?

Svoj evropski put Dinamo je završio sa šest poraza, nula golova i nula bodova. 

Dinamo je i ove sezone razočarao i ostao  jedini klub u historiji Lige prvaka koji nije osvojio niti jedan bod u dva navrata grupne faze takmičenja, a nakon novog neslavnog rekorda u klubu se okreću finišu jesenjeg dijela HNL-a.

Do kraja Dinamu su ostale utakmice sa Lokomotivom i Hajdukom, a potom slijedi prijelazni rok. Na Maksimiru se očekuju brojne promjene i među igračima koji će vjerovatno napustiti Dinamo je i naš Armin Hodžić. 

Bh. reprezentativac nije u planovima trenera Ivajla Peteva i gotovo sigurno će napustiti Dinamo ukoliko klub angažuje novog centrafora tokom januara.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Dinamo niti ove sezone nije pronašao pravog 'killera' i to je najveći problem hrvatskog prvaka. Petev sve manje strpljenja ima s Hodžićem koji sve češće izostaje iz zapisnika važnih utakmica. No, ne zabija niti Henriquez", navodi se u hrvatskim medijima. 

Ove sezone Hodžić je u HNL-u postigao svega dva pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti