Bivši fudbaler Redsa

Carragher oštro 'odbrusio' golmanu Liverpoola

Bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher poslao je oštru poruku golmanu svog bivšeg kluba Lorisu Kariusu. 

Carragher nije zadovoljan partijama koje Karius bilježi i smatra da je Liverpoolu potreban golman svjetske klase, a nakon što je Nijemac odgovorio na njegove riječi, uslijedila je ne baš prijatna poruka. 

"Karius je ove nedjelje odgovorio na moje riječi. Moj savjet mu je: 'Umukni i radi svoj posao'", izjavio je Carragher i potom dodao:

"Pravi odgovor na kritike bi bio da je spasio svoj gol poslije šuta Payeta, ali to nije uradio. Protiv West Hama, kao i protiv Bournemoutha, njegove ruke nisu bile dovoljno jake. Udarac Payeta nije bio mnogo jak", dodao je Carragher.

Liverpool je Kariusa doveo u ljetnom prijelaznom roku iz Mainza. On je prethodno još bio član omladinskih selekcija Manchester Cityja i Stuttgarta. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.