Klopp: Pokušali smo sve, ali nije bilo sreće

Trener Liverpoola

Klopp: Pokušali smo sve, ali nije bilo sreće

Liverpool i West Ham odigrali su jučer na Anfieldu neriješeno u okviru 15. kola engleske Premier lige. 

Redsi su u ovom susretu prvi došli do prednosti, ali na kraju su morali loviti bod i sada u engleskom prvenstvu za vodećim Chelseajem zaostaju šest bodova. Bez obzira, Klopp nije pretjerano razočaran. 

"Pokušali smo sve. Jedan gol West Hama je bio iz slobodnog udarca, a jedan je bio čista sreća. Vodili su 2:1, a mi smo imali neke sjajne ofanzivne situacije i trebalo je da ih imamo još. Bili smo u šesnaestercu često, u mnogo situacija. Osjećao sam kao da smo sve vrijeme bili na njihovoj strani", izjavio je Klopp i potom nastavio:

"Trebalo nam je sreće. Neriješeno nije tako loš rezultat, ali nije ni tako dobar. Mogli smo da izbjegnemo golove. Za prvi gol: nemoj da praviš faul, nemoj da gubiš loptu. Drugi je bio nesretan", istakao je Klopp. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naredno kolo za Liverpool donosi duel sa Middlesbroughom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi