FOTO: Dalmatinski portal

Duel Lokomotive i Splita

Na utakmici HNL-a prodato deset ulaznica

Samir Mlaćo

Nogometaši zagrebačke Lokomotive u nedjelju su sa ubjedljvih 3:0 savladali Split, te došli do šeste pobjede u sezoni.

Lokosi sada imaju 20 osvojenih bodova, dok je Split ostao na predposljednjem mjestu sa osam bodova.

Pored dobre igre domaćih, ovim susretom obilježen je i neslavni rekord u HNL-u. Naime, tribine stadiona u Kranjčevićevoj bile su skoro prazne, ali je u službenom izvještaju istaknuto da na tribinama zvanično ima 100 gledalaca.

Ipak, bilo je to sumnjivo hrvatskim kolegama, koje su pokušale doznati tačan broj prodatih karata, a blagajnica na stadionu im je rekla pomalo nevjerovatnu cifru: 10.

Cijena karte za ovaj meč iznosila je 30 kuna, ali očigledno da ni najbliži članovi nogometaša oba tima nisu uspjeli izdvojiti svoje vrijeme da pogledaju ovaj susret 20. kola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.