"Da Silva bi zabio više žmireći"

U Hrvatskoj se naslađuju Hodžićevom formom

Dinamo iz Zagreba koji je godinama dominantna sila u Hrvatskoj mogao bi ove sezone ostati bez titule. 

Na tabeli HNL-a vodeća momčad je Rijeka koja pod vodstvom Matjaža Keka igra na nivou najjačih generacija "modrih", a da se alarm u Dinamu upalio govori i to što se već traže zvučna pojačanja januarski transferni rok. 

Najveći problem Dinama je u napadu. Na toj poziciji bh. napadač Armin Hodžić ne briljira, kao ni Angelo Henriquez, a čini se da se njihovom ovosezonskom formom naslađuju i novinari u Hrvatskoj. 

"Jedini za kojega bi, donekle, u Dinamu bili sigurni da može pomoći u lovu na Rijeku jest Eduardo. On će, potpisujemo, zabiti više od Henriqueza i Hodžića, žmireći. Ali, ako Dinamo plati Eduarda milion i možda i više eura, onda se od njega očekuje i da bude glavni pokretač ekipe i na ljeto, u borbi za Europu, a s 34 godine na leđima, može li to?", pitaju se kolege sa sportske.jutarnji.hr. 

Eduardo je pregovarao sa Dinamom, ali posao je, zasad, propao jer novac koji je tražio navodno u zagrebačkom klubu nisu željeli dati. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti