Šta će reći Francuzi?

Griezmann iskreno priznao koji ga je poraz najviše zabolio

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann iza sebe ima godinu koju će pamtiti i po uspjesima, i po izgubljenim velikim finalima.

Griezmann je prvo izgubio u finalu Lige prvaka od Real Madrida, a zatim i u finalu Evropskog prvenstva od Portugala. Prvi put su kobni bili penali, a drugi put produžeci...

U izjavi za španske medije, Griezmann je istakao da su ga oba poraza zaboljela, ali da mu je teže pao onaj u finalu Lige prvaka.

"Bili su to teški porazi, ali moram biti iskren i reći da me više zabolio onaj od Real Madrida u finalu Lige prvaka. Dvije sedmice smo se pripremali samo za taj meč, dali smo sve od sebe i na kraju ostali bez trofeja nakon penala. Boljelo je to", rekao je Griezmann.

Antoine Griezmann je u pomenutom finalu promašio jedanaesterac u regularnom dijelu utakmice, a bit će zanimljivo vidjeti kako će na ovu izjavu reagovati u njegovoj domovini koja je bila domaćin Eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.