Brđani dobili plan rada Jorgandžija

Čuka počinje igrati po uzoru na Atletico Madrid

D. Vejo

Trener omladinskih kategorija Čukaričkog  Veličko Kaplanović, predhodnih dana boravio je u društvu Diega Simeona i njegovih igrača.

Povod tome, jeste poziv štopera Atletica Crnogorca Stefana Savića kojeg je upravo Kaplanović učio prvim fudbalskim koracima, a koji pruža sjajne partije u crveno-bijelom dresu.

Tokom razgovora sa Jorgandžijama, Kaplanović je od iskusnog Choloa, dobio prigodan poklon. Riječ je o planu rada omladinskih škola madridskog kluba.

Kako kaže, to će mu dobro doći.

"Samo pozitivne utiske nosim iz Madrida. Simeone je sjajan trener, ali i čovjek. Dobio sam plan rada njihovih omladinskih kategorija, što ćemo svakako upotrijebiti u našem radu", kazao je Kaplanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.