I Srbija ima svog Marija Balotellija
FK Čukarički

Mladi fudbaler kopirao Italijana

I Srbija ima svog Marija Balotellija

Mladi srbijanski fudbaler Zehrudin Mehmedović kopirao je Marija Balotellija. 

Juniori Čukaričkog su u okviru omladinske Lige prvaka savladali Domžale i tako osigurali prolaz u drugu rundu, a jedan od strijelaca u pobjedi od 4:1 bio je Zehrudin Mehmedović koji je praktično riješio pitanje pobjednika. 

Fudbaler koji je rođen u Novom Pazaru je zbog poruke na majici ispod dresa dospio u centar pažnje. Na majici je prilikom slavlje pisalo "Why always me?" što je prethodno promovirao Balotelli dok je igrao za Manchester City. 

"Iskreno, ne znam ni sam zašto sam se odlučio za to. Jednostavno, došlo mi je tako. Neki poseban razlog nisam imao", kazao je Mehmedović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti