Vraća se u Premiership?

Evra pravi još jedan veliki transfer?

Francuski defanzivac Patrice Evra mogao bi se ovog januara vratiti u Premiership.

Engleski mediji danas prenose da je ekipa Manchester Uniteda zainteresovana da vrati Evru u svoje redove. Jose Mourinho ima problema sa pozicijom lijevog beka. Luke Shaw je češće povrijeđen nego zdrav, dok Matteo Darmian i Daley Blind imju problema sa formom tokom čitave sezone.

S druge strane, čelnici Juventusa navodno se dvoume kada je u pitanju novi ugovor za Patricea Evru kojem aktuelni ugovor ističe na ljeto naredne godine.

Evra je bio član Manchester Uniteda punih osam godina, a prije toga igrao je za Monaco i Nicu. Ove sezone je odigrao samo šest mečeva u Seriji A t isto toliko u Ligi šampiona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.