Herrera objasnio zašto su ga ismijavali saigrači Uniteda

Ne može im ništa zamjeriti

Herrera objasnio zašto su ga ismijavali saigrači Uniteda

Endin Čaušević

Španski fudbaler Ander Herrera odlučio je za engleske mediji otkriti zanimljivu priču o danima kada je tek stigao na Old Trafford.

Herrera je u Manchester United stigao iz redova Athletic Bilbaa i brzo se izborio za mjesto u timu. Ipak, španski reprezentativac priznao je da mu nije bilo lako adaptirati se na novu sredinu, te mu je posebno teško bilo kada su ga ismijavali saigrači iz Uniteda.

"Imam jako dobru priču iz vremena kada sam stigao u United. Ja od svoje osme godine imam gotovo istu posteljinu i jastuk što je šokiralo moje saigrače. Oni su bili iznenađeni što imam posteljinu kao neki dječak i zaista su me brutalno ismijavali zbog toga", rekao je Herrera.

Ipak, španski fudbaler je priznao da je sada situacija dosta bolja jer su njegovi saigrači navikli na to. Herrera je dodao da je jedini problem kada dođe neki novi igrač.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi