Oficijalni klupski sajt Real Madrid

Predivan gest navijača Galaktikosa za novu godinu

Navijači iznenadili Kraljeve na treningu

D. Vejo

Ronaldo, Bale, Modrić i društvo danas su odradili posljednji trening u godini na izmaku.

Međutim, na treningu su imali jedno prijatno iznenađenje. Čak 6 000 vjernih navijača Galaktikosa, okupiralo je trening centar Reala "Valdebebas", kako bi pozdravili iskusnog trenera i bivšeg asa Madriđana Zinedinea Zidana i njegove izabranike.

Prvi aplauz, bio je onaj upućen Portugalcu i najboljem igraču svijeta Cristianu Ronaldu, a nakon njega izašao je i kompletan tim, ali i dva Zidaneova sina Enzo i Luca.

Po završetku treninga, fudbaleri Reala družili su se sa svojim fanovima, tako što su šutirali na gol, fotografisali se i razgovarali sa njima.

Svakako predivan gest publike koja je prepoznala dosadašnji učinak Realovaca i njihovo prvo mjesto na tabeli nakon prvog dijela sezone u Primeri.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.