Novosti iz Madrida: Povrijedili se Kovačić i Vazquez

Nove povrede u Realu

Novosti iz Madrida: Povrijedili se Kovačić i Vazquez

Trener Real Madrida Zinedine Zidane suočio se sa novim problemima zbog povreda svojih fudbalera. 

Nakon što su osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo, fudbaleri Real Madrida dobili su zasluženi odmor, a sa odmora su se povrijeđeni vratili Mateo Kovačić i Lucas Vazquez, saopštili su iz kluba.

Iz Reala poručuju da ovaj dvojac povrede vuče još od Svjetskog klupskog prvenstva. Kovačić ima problema sa ligamentima u lijevom članku, dok Vazquez vuče povredu lista desne noge. Još uvijek se ne zna koliko će njih dvojica pauzirati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno da ove vijesti nisu dobro došle treneru Kraljeva Zidaneu koji je tokom čitave 2016. godine muku mučio sa povrijeđenim fudbalerima. Podsjetimo da se ranije povrijedio Velšanin Gareth Bale, a upravo zamjena za njega bio je Lucas Vazquez koji sada također nije u stanju da igra.

Real Madrid sezonu nastavlja 7. januara kada na stadionu Santiago Bernabeu dočekuje ekipu Granade.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi