Foto: EPA

Posebni nakon trijumfa nad Middlesbroughom

Mourinho: Nisam previše sretan, pobijedio sam brata

Midhat Šljivak

Zanimljivu izjavu dao je menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon pobjede nad Middlesbroughom.

Crveni đavoli su nevjerovatnim preokretom došli do trijumfa od 2:1, a Posebni nije bio previše sretan, jer je kako kaže, pobijedio brata Aitora Karanku na drugoj strani.

"Osjećaj je dobar, ali kao što sam i očekivao, nisam previše sretan jer je moj brat bio na suprotnoj strani. Aitor Karanka radi odličan posao. On je razočaran i tužan, a kada je on takav i ja sam", istakao je Mourinho.

Pohvalio je portugalski stručnjak svoje igrače.

"Moji igrači su bili fenomenalni. Uspjeli smo "dovući" navijače na teren i u posljednjih 15 minuta je na terenu bilo 70.000 ljudi protiv 11", dodao je Posebni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prijateljstvo Mourinha i Karanku veže još od perioda kada su skupa radili u madridskom Realu i ono ih veže već dugi niz godina.

Danas je međutim mogao pobijediti samo jedan, a to je bio Mourinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.