Javio se Usain Bolt

Poziv s Jamajke oduševio sve navijače Uniteda

E. Škorić

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt iznenadio je sve navijače Manchester Uniteda.

Nakon što je United ostvario jako tešku i vrijednu pobjedu nad Middlesbroughom (2:1) u 19. kolu engleske Premier lige, direktno u Manchester United TV stigao je poziv iz Jamajke.

"Usain s Jamajke", predstavio se Bolt na početku razgovora, a voditeljica je uzvratila: "Nije to Usain Bolt ili ipak jest?".

Jamajčanin je potvrdio da je on (kasnije i na Twitteru), te je potom komentarisao United, kazavši da je ovo sada onaj stari United i da je ovo bila velika utakmica, te da je jako sretan zbog Mourinha i igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U studiju zvanične Unitedove televizije bili su u šoku, nisu u prvi mah vjerovali da se Bolt odvažio nazvati s Jamajke, ali on je očito preveliki navijač Crvenih vragova. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.