Brazilac u Dinamu?

Dinamo 'zagrizao' za bivšeg igrača Arsenala

Čelnici Dinama tijekom zimske pauze intenzivno tragaju za pojačanjima. 

Modri ne žele ispustiti titulu i čine sve kako bi dodatno osnažili tim, a prema natpisima hrvatskih medija, jedan od igrača koji bi mogao stići na Maksimir je Matheus Indio. 

Igrač koji je zabilježio nastupe za brazilsku U15 i U17 reprezentaciju trenutno igra za Estorilu kao posuđen igrač Vasco da Game, a interesantno je da je 2012. godine bio i u Arsenalu. Ipak, tada 16-godišnji mladić se nije najbolje snašao u Arsenalu i vrlo brzo se vratio u Brazil .

Indio je ove sezone u dresu Estorila upisao 16 prvenstvenih nastupa, a pritom je zabio tri pogotka i upisao jednu asistenciju. Po vokaciji je lijevo krilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.