Potvrdio da postoje kontakti

Tonći Kukoč pojačava Zrinjski?

Na popisu želja HŠK Zrinjski za januarski transferni rok nalazi se hrvatski internacionalac Tonći Kukoč. 

Nogometaš koji je u prošlosti bez ustezanja tvrdio da je najbolji lijevi bočni u Hrvatskoj trenutno je slobodan igrač, a jedan od klubova koji ga želi dovesti je aktuelni bosanskohercegovački prvak HŠK Zrinjski. 

Da u ovoj glasini ima istine za SportSport.ba je potvrdio i sam Kukoč, koji nije želio otkrivati više detalja te nas je uputio na svog agenta. 

Kukoč je posljednji angažman imao u italijanskom Comu, a još je igrao za Livorno, CSKA iz Sofije, Bresciju, Hajduk, Hrvatski Dragovoljac, Mosor i Istru 1961. Upisao je također i dva nastupa za U21 reprezentaciju Hrvatsku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O 26-godišnjem Kukoču je ispričano dosta toga. Poznat je kao nogometaš koji medijski prostor često zauzima u kontekstu kontroverznog igrača, a često i on sam svojim izjavama, potezima i objavama na društvenim mrežama ide na ruku takvom mišljenju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.