Zrinjski zainteresovan za Hrvoja Barišića

Plemići još uvijek bez pojačanja

Zrinjski zainteresovan za Hrvoja Barišića

M. Maksimović

Zrinjski još uvijek nije angažovao niti jedno pojačanje pred nastavak sezone u Premijer ligi, s tim što se u Mostaru već danima špekuliše se nekoliko imena.

Zvonimir Blaić i Goran Zakarić od nedavno su slobodni igrači i moguće je da se vrate.

Zrinjski je, saznajemo, zainteresovan za još jednog svog bivšeg fudbalera. Riječ je o Hrvoju Barišiću koji je u posljednje vrijeme jedan od najboljih igrača Viteza. I Barišić je kao i Blaić, odnosno Zakarić sa Zrinjskim osvajao naslov prvaka BiH.

S druge strane, kako stvari stoje, jedini koji će napustiti redove prvaka je Danijel Stojanović koji će vjerovatno postati pojačanje Željezničara. Prije nego što krenu u rješavanje igračke križaljke, u Zrinjskom moraju riješiti pitanje šefa stručnog štaba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi