Naslijedio Amira Hamzića

Amir Durgutović novi sportski direktor Zvijezde iz Gradačca

Samir Mlaćo

Amir Hamzić, dosadašnji sportski direktor NK Zvijezda iz Gradačca napustio je tu funkciju s obzirom na važeći ugovor do 31.12. 2016. godine, a na njegovo mjesto došao je Amir Durgutović.

Ovo je večeras i potvrđeno na sastanku čelnih ljudi federalnog prvoligaša iz Gradačca. 

Durgutović je u svojoj igračkoj karijeri između ostalih nosio dres banjalučkog Borca, a bio je i trener Zvijezde, te je vrlo dobro upoznat sa stanjem u klubu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ovom prilikom zahvaljujemo se Amiru Hamzić na saradnji i na svemu što je doprinio našem klubu. U narednim danima očekujemo i imenovanje šefa stručnog štaba prve ekipe", istakli su iz Zvijezde. 

Također, iz Gradačca su potvrdili da je njihov novi član 23-godišnji golman Emir Prljača, koji je već ranije nastupao za omladinske selekcije tog kluba. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.