Prvoligaš bez trenera

Muslimović više nije trener Bratstva iz Gračanice

Nusret Muslimović više neće obnašati funkciju trenera NK Brastvo iz Gračanice.

Iako je Bratstvo pod Muslimovićevim vodstvom bilježilo dobre rezultate u Prvoj ligi FBiH, između dvije strane je danas dogovoren prekid saradnje.

"Istina je da više neću biti trener Bratstva. Imam trenutno opciju da se pokušam snaći u inostranstvu, ali o tome ne bih sada više govorio. Sa Bratstvom sam se korektno rastao, to je moj klub i želim mu sve najbolje u budućnosti", kazao je Muslimović u izjavi za SportSport.ba. 

U trenerskoj karijeri Muslimović je pored Bratstva vodio Lokomotive iz Miričine, a kao fudbaler je imao priliku s nastupati za Slobodu i Zrinjski. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Muslimović je Bratstvo ostavio na petoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na vodeću Bosnu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.