Trener Širokog Brijega

Ćorić: Ciljevi i ambicije su posve jasni

M. Maksimović

Trener Širokog Brijega Denis Ćorić zadovoljan je radom na prvim treninzima. 

Timu su se danas pridružili i Luka Bilobrk i Zoran Plazonić, dok se u narednoj sedmici očekuje i povratak kapitena Wagnera iz Brazila. O pojačanjima će nakon Skupštine koja je zakazana za četvrtak.

“Imamo želju angažovati nekoliko kvalitetnih pojačanja, a za to ćemo sačekati da se pospreme stvari unutar kluba. Odgovore na sve će dati predstojeća Skupština“, rekao je Ćorić koji je ponovio da su ciljevi Širokobriježana u narednoj sezoni posve jasni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želimo plasirati se u Ligu za prvaka, a potom i pokušati uhvatiti Evropu. Naravno, imamo visoke ambicije i u Kupu gdje smo u četvrtfinalu. Znamo da neće biti lako do cilja s obzirom da imamo određeni bodovni zaostatak za konkurentima u borbi za Ligu za prvaka. Ipak sam optimista i vjerujem da ćemo uspjeti“, dodao je.

Ponovio je i da je cilj kada su u pitanju pojačanja angažovati desnog beka, te par kvalitetnih pojačanja u napadu. U tim će se vjerovatno vratiti i Damir Zlomislić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.