Damir Zlomislić na pripremama Širokog Brijega

Cilj je inostranstvo, ali...

Damir Zlomislić na pripremama Širokog Brijega

Široki Brijeg će danas započeti sa pripremama za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Nakon lošeg jesenjeg dijela prvenstva, Široki Brijeg će tokom zime morati dovesti nekoliko kvalitetnih igrača koji će biti uistinu pojačanja, a jedan od onih čije se ime sve više spominje u kuloarima je Damir Zlomislić.

Bh. fudbaler je na arbitraži sa turskim drugoligašem Gaziantepom i uskoro bi trebao dobiti raskid, a do raspleta situacije će trenirati sa Širokim Brijegom. 

"Prioritet mi je inostranstvo, međutim ako ne bude ništa od toga, nije isključen povratak na Pecaru. Razgovarao sam o povratku u Široki Brijeg sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem. Rekao sam mu za sve. Ostavio sam mu rok do kojeg ću se izjasniti, a to će svakako biti prije završetka prijelaznog roka", kazao je Zlomislić za SN. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko Zlomislić na kraju ostane, predstavljat će veliko pojačanje u veznom redu Širokog Brijega. Na Pecari je već imao priliku igrati, a prije nego što je došao u Tursku bio je još član Istre 1961, Rijeke, GOŠK-a, Brasova...

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi