EPA

Mlada zvijezda Bayera

Brandt: Neću se plašiti da ponovo odbijem Bayern

Jedan od najtraženijih mladih fudbalera na evropskom tržištu je Julian Brandt. 

Nijemac je nastupima u dresu Bayera iz Leverkusena oduševio velikane poput Liverpoola i Bayerna, a iako mu nude milionske cifre, transfer mu nije prioritet. 

"Neću se plašiti da odbijem Bayern i po drugi put, isto važi i za ostale klubove. Imam dobre odnose sa ljudima iz Leverkusena i moguće je da ću produžiti svoj ugovor sa Bayerom. Mislim da ćemo to uraditi na ljeto", izjavio je Brandt. 

Brandt je dosad odigrao četiri utakmice za "A" reprezentaciju Njemačke, a u Bayer je stigao 2014. godine iz Wolfsburga. Za tim iz Leverkusena je u protekloj polusezoni postigao dva pogotka i upisao šest asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.