Chicharito: Sretan sam u Bayeru

Ne ide mu se iz Njemačke

Chicharito: Sretan sam u Bayeru

Napadač Bayer Leverkusena Javier Hernandez svakodnevno dobija ponude za nastavak karijere.

Popularni Chicharito se, navodno, nalazi na meti PSG-a i Chelseaja, ali ističe da bi najviše volio ostati u Leverkusenu.

"Osjećam se dobro u Njemačkoj. Sretan sam u Bayeru i volio bih ostati ovdje", poručio je Chicharito za zvaničnu stranicu Bundeslige.

Iako ima nekoliko ponuda, jasno je da Chicharito ove sezone igra ispod svog nivoa s obzirom da je u 15 odigranih utakmica postigao samo pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Javier Hernandez Chicharito je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Guadalajaru, Manchester United i Real Madrid, a za Meksiko je odigrao 86 utakmica uz 45 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi